Aan welke kant van het bed slaap jij?

Slaap je links? Dan ben je gelukkiger!

Wist je dat het uitmaakt aan welke kant van het bed je slaapt? Zo krijgt met het verkeerde been uit bed stappen, toch nog een andere betekenis. In een artikel van Jan magazine wordt beschreven dat aan welke kant je slaapt, uitmaakt voor je levensgeluk!

Links of rechts?
Neig je naar de linkerkant van het bed? Dan ben je blijkbaar gelukkiger dan mensen die aan de rechterkant slapen. Onderzoek onder 3000 volwassenen wijst uit dat linksslapers vrolijker zijn, ze staan positiever in het leven en zijn beter in staat om te gaan met werkdruk en stress. Wist je dat 2/3e van de linksslapers beter om kan gaan met een crisis, dan diegene die naast hen slaapt?

Slaap je altijd rechts? Dan verdien je naar alle waarschijnlijkheid net iets meer dan je bedgenoot.

Verkeerde kant van het bed
Datzelfde onderzoek wijst uit dat een kwart van de mensen ervan overtuigd is dat het bed een ‘verkeerde kant’ heeft, en weigert om aan die kant te slapen. 75% van de slapers is zo gehecht aan zijn zijde dat het ‘raar’ voelt om aan de andere kant te slapen.

Aan welke kant slaap jij?
Wij zijn benieuwd. Wat is jouw goede kant van het bed? En heb je daar ook een reden voor? Laat het ons weten op onze facebookpagina:

Volg ons op Facebook

 

 

Bron: jan-magazine.nl/ | dailymail.co.uk/