Lekker weer buiten, frisse wind, de ideale omstandigheden om op de fiets te springen. Dat Nederland een echt fietsland is weten we allemaal. We geven je graag de onontdekte plekjes en leukste fietsroutes om erop te trekken zodra het weer het ook maar een beetje toelaat, deze keer in Gelderland

Heide fietsroute Gelderland Hampshire Hotels

Het golvende landschap van Groesbeek – 47km

Via route.nl is dit een fietsroute speciaal voor de fietsers die wel van heuvels houden. Onderweg zie je onder andere het glooiende landschap rondom wijndorpje Groesbeek en over natuurgebied de Mookerheide. Fantastische uitzichten gegarandeerd door de ligging op een stuwwal.

Fietsroutes bekijken en/of printen

Fietsroutes Nijmegen Hampshire Hotels

Tip: stap zeker af in Nijmegen.  De rijke historie van de omgeving gaat met gemak terug naar de Romeinse tijd, wat je ziet aan de talloze monumenten.

Gelderland fietsroutes Hampshire Hotels

De Ooijpolder – 40km

Deze route (via route.nl) start bij Hampshire Hotel – Holthurnsche Hof in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. 13 km na vertrek uit Berg en Dal fiets je langs molen de Duffelt uit 1868. De fietstocht voert door de Ooijpolder, een mooi natuurgebied aan de Waal. Wie weet kom je konikpaarden en gallowayrunderen tegen, die er vrij rondlopen. Leuke afstapplek is bij de botanische tuin De Millinger Theetuin met een aantal exotische planten.

 

Fietsroutes bekijken en/of printen

 

Leuke afstapplekjes ontdekt onderweg? Laat het ons weten en deel ze via een reactie onderaan deze blog. Overnacht je bij Hampshire Hotel – Holthurnsche Hof? Via de receptie zijn er nog een aantal fiets- en wandelroutes te verkrijgen waaronder een route over de beroemde zevenheuvelenweg en het Rijk van Nijmegen.

Extra lang genieten van een dag fietsen?
Plan een weekendje weg in de natuur en je hebt alle tijd. Na een lange dag fietsen is het heerlijk thuiskomen in een van de Hampshire hotels in Gelderland.

 

Hotels in Gelderland

 

 

 

 

Bron: Check-in magazine Hampshire Hotels | route.nl