De grootste ergernissen in bed!

Jouw partner is de leukste en jullie zijn een droompaar. Totdat het bedtijd is. Snurken, draaien, te warm, mijn deken, je maakt rare geluiden…

Vorige week ontdekten we wat de slaaphouding over je relatie zegt, maar voordat jullie allebei in slaap zijn gevallen kunnen de ergernissen hoog oplopen. We hebben de grootste bed ergernissen op een rij gezet en vragen ons af:

waar lig jij wel eens wakker van?

 

A.      Krakend bed

Piepend en krakend bed

Een wiebelend bed, of een krakend bed kan voor de grootste irritaties zorgen. Zeker als je partner een onrustige slaper is en veel draait, is een stabiel bed een must!

 

B.      LIG EENS STIL

Bed ergernis: lig eens stil!
Over onrustige slapers gesproken… Jij bent een rustige slaper, krult je op en ligt heerlijk ontspannen in bed. Je partner vindt het bed een prima locatie voor uitgebreide nachtelijke yoga-manoeuvres, maar dan horizontaal! Draaien, woelen, heen en weer bewegen: LIG EENS STIL!

 

C.      Snurken

Bed ergernis: snurken
Snurken. Do we need to say more? Het lijkt ook wel dat hoe dieper in de nacht, hoe harder het snurkgeluid moet zijn. Zaagt jouw bedpartner ’s nachts hele bossen om? Of ben jij misschien diegene die “lieve” snurkgeluidjes maakt?

 

D.      Jouw deken, mijn deken…

Bed ergernis: deken afpakken
De een rolt zich op in de deken alsof het een soort cocon is, de ander trapt en duwt de deken van zich af (heet!) en weer een ander klampt zich vast aan de deken alsof het ‘t laatste redmiddel op aarde is. Erger jij je ook zo aan het dekengebruik van de ander?

 

E.       Hele verhalen

Bed ergernis: praten in je slaap
Vanuit het niets, ineens, een volzin die werkelijk waar nergens op slaat. Waarom? Jij schrikt je een hoedje en je partner weet ’s morgens niets meer. Geinig om te doen: probeer eens mee te praten of een vraag te stellen. Soms krijg je verrassende antwoorden!

 

F.       Wat ben je warm

Bed ergernis: te warm, te koud
Voeten als ijsklompen of een straalkachel om 03.00 uur ’s nachts. Dat jullie niet dezelfde lichaamstemperatuur hebben is allang duidelijk. Heeft ook veel te maken met ergernis D.

 

TIP voor op reis: reserveer een hotelkamer met twin bedden (gescheiden eenpersoonsbedden) of boek een kamer met een Kingsize bed en je hebt een stuk minder ‘last’ van je bedpartner.

 

Volg ons op facebook voor nog meer leuke feitjes!

 

Hampshire Hotels facebook

 

 

Lees hier verder over slapen

Bron: bustle.com