City trip Den Haag

Ontvangst met een écht Haags bakkie…

Natuurlijk ken je de beroemde plekken zoals het Binnenhof of het Vredespaleis, maar er is nog zoveel meer te beleven!

‘echt’ Haags
Ontdek zelf wat ‘echt’ Haags is en bezoek het Haags Historisch Museum om kennis te maken met de boeiende geschiedenis van deze hofstad. Het museum is gevestigd aan de Hofvijver in hartje stad. Bekijk schilderijen van Haagse Stadsgezichten, de ontwikkeling van de stad of wat dacht je van de curieuze tong en vinger van de gebroeders De Witt.

Den Haag is ook de stad van de Haagse Ooievaar, ADO en natuurlijk de Koninklijke familie. In Den Haag voelt de familie zich thuis. Wandel door de straten met koninklijke allure. Wie weet loop je Maxima nog wel tegen het lijf!

City trip naar Den Haag

Scheveningen

Een wandeling over de boulevard of het strand is elk jaargetijde heel aangenaam. Met een beetje mazzel voel je de zon op je huid branden, het zand tussen je tenen of het zout op je lippen. Een bezoek aan Scheveningen is acute ontspanning. Den Haag beschikt over 11 km strand in haar achtertuin. Wat voor weer het ook is, zeker het bezoeken waard.

Haagse hopjes, Haagse bluf of Haags Sjiek. Den Haag is een belevenis.
Aan de langste laan van Nederland, midden in het koninklijk hart van Den Haag en op een steenworp afstand van Scheveningen, slaap je als een vorst. Zin in een heerlijk weekendje weg? Kijk hier voor de leukste hotels om je city trip naar Den Haag compleet te maken:

 

Overnachten in Den Haag

 

 

Bron: haagshistorischmuseum.nl | denhaag.com/nl/scheveningen