Boost in de buitenlucht

4 x actief in de buitenlucht

Het weer is behoorlijk zacht voor de tijd van het jaar. Ideaal om er lekker op uit te trekken en een frisse neus te halen. Plan een weekendje weg, geniet van de natuur en kom tegelijkertijd in beweging. Een gouden combinatie die onherroepelijk nieuwe energie oplevert, het hele jaar door.

Een stevige wandeling door uitgestrekte heidelandschappen, actief bezig zijn in de Zuid-Limburgse heuvels of een flinke fietsentocht door de Achterhoek, waar heb jij zin in? Een frisse neus halen kan op het strand van Scheveningen of Zeeland. Of maak een boswandeling door de bossen van Schuddebeurs en de oudste polder van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Er is veel te zien rond Hampshire Hotel – Hostellerie Schuddebeurs. Bewegen in de buitenlucht geeft dat sprankelende geluksgevoel, wat voor weer het ook is en met wie je ook bent.

Running Yoga
Actievelingen kunnen zich tijdens een verblijf in een van de Hampshire hotels uitleven met een sportieve activiteit. Begin de dag eens met running yoga. De balans tussen hardlopen en yoga zorgt voor een actief en tegelijkertijd ontspannen ochtend, het is het beste van twee werelden. Running yoga zorgt voor een juiste balans tussen mindfullness en bewegen. Het resultaat? Meer energie en plezier tijdens het hardlopen. En dat met de zon op het gezicht of een frisse wind in de rug.

Hoofd in de wind en in galop

Hoofd in de wind en in galop

Paardrijden
Hoofd in de wind en in galop; paardrijden is een heerlijke manier om bijzondere natuurgebieden te ontdekken. Of je nu met paard en wagen door de bossen rijdt of solo over het strand. Meer informatie over maneges en ruiterroutes op Nederland Paardenland.

TIP: Als je in Hampshire Hotel – 108 Meerdervoort of Hampshire Hotel – Babylon Den Haag verblijft, kun je bij verschillende maneges in Den Haag en Scheveningen terecht.

Hiking
Liever zelf met de benenwagen? Wandelend de omgeving ontdekken kan overal, of dat nu in de natuur is of de stad. Van tientallen kilometers tot een kort stukje, door bos, over heide, strand… wandelen kan altijd, overal en in elke intensiteit. Niet voor niets zijn er 6,6 miljoen wandelaars in Nederland! Via wandelnet kun je overal een mooie wandelroute uitstippelen. Bijvoorbeeld als je in Hampshire Hotel – Mijdrecht overnacht, dan loop je na ruim een uur stevig doorwandelen het fantastische merengebied de Vinkeveense Plassen in. En vanuit Hampshire Hotel – City Terneuzen en Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen stap je zo door de oude stad naar de Scheldeboulevard, waar de bedrijvigheid in de haven en op het water de aandacht trekt.

 

Golfen bij een van de Hampshire hotels

Golfen bij een van de Hampshire hotels

Golfen
Midden in het rustige, waterrijke gebied tussen de Friese meren kun je als golfer je hart ophalen bij Hampshire Hotel – St. Nicolaasga. Of wandel na het ontbijt bij Hampshire Golfhotel – Waterland de frisgroene baan op. Deze baan is in 2015 tijdens de World Golf Awards uitgeroepen tot beste Golf Hotel van Nederland. Meer golfhotels met uitdagende banen vind je hier.

Zin in een frisse neus gekregen? Plan ook een actief nachtje weg en overnacht in een Hampshire hotel midden in de natuur:

 

Actief in de buitenlucht

 

 

Bron: Hampshire Hotels magazine Check-in